براساس گزارش روابط عمومی انجمن حمایت زندانیان مرکز استان : در راستای تحقق اهداف و اولویت های اصلی سازمان زندان ها و همچنین با دستور محمدی مدیرکل زندان های استان درخصوص چاره اندیشی و تسریع در پیگیری ایجاد درآمد پایدار برای خانواده های تحت پوشش انجمن ، در اولین روز کاری دی ماه 1402 زانیار مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان سنندج با دعوت از کارآفرینان برتر استان (در زمینه های خیاطی ، فرش بافی ، کیف سازی و طلاسازی ) و خانواده های مستعد و جویای کار این انجمن در محل سالن ویدیوکنفرانس اداره کل زندانهای استان کردستان ، کارگاه یک روزه توجیهی اشتغال ویژه همسران و فرزندان مددجویان با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران برگزار شد .
محمدی مدیرکل زندان های استان ضمن عرض خوش آمد گویی به جمع حاضر عنوان نمود : خانواده مددجویان برای تحقق یک درآمد پایدار بحث اشتغال را باید با جدیت پیگیری نمایند . پای کار بودن خانواده ها سبب توانمندی و خود اتکایی آنان در کسب روزی حلال و پایدار برای همیشه می شود و جلسه امروز با این هدف برنامه ریزی و تشکیل شده است . وقتی که در خانه بیهوده وقت بگذرانیم و گوشه ای بنشینم و نظاره گر اوضاع باشیم که چه خواهد شد و تنها انتظار یاری انجمن و سایر نهادهای حمایتی را برای دریافت مساعدت و کمک های ماهیانه بکشیم و اینکه شوهر ، برادر و یا پسر گرفتار در زندان و خود فرد چه می تواند انجام دهد ؟ در پاسخ باید گفت نباید وقت گران مایه خود را تلف کرد در حالی که می شود همین مقدار زمان را در حوزه اشتغال برای داشتن یک شغل و پیشه صرف نمود . با امید به خداوند متعال و بهره جویی از تجربیات و کمک های کارآفرینان استان و حمایت های مجموعه زندان ها و انجمن حمایت بستر کار فراهم خواهد شد و این حرکت و تحول تنها با اراده شما انجام می شود چرا که هرچقدر امکانات ، شرایط و فضای کار و کارگاه برای شما فراهم گردد تا خود شما همت بلند نداشته باشید اثری نخواهد داشت ، بگذارید وقتی برادر و یا همسر شما از زندان آزاد شد وی را هم در همان حرفه و کارگاه کوچکی که انجمن شرایط آن را برای شما در خانه تان مهیا کرده است ، وارد کنید و تمامی اعضای خانواده با هم کسب درآمد و روزی حلال داشته باشند و عزت نفس شما بیش از پیش شود و با پول و پشتوانه به دست آمده برای کلاس ، پوشاک و هرآنچه که خود و فرزندان تان احتیاج دارید هزینه کنید .
وی در ادامه سخنان بیان کرد : می خواهیم در این جلسه در حوزه فرش بافی ، خیاطی و هر حرفه ای که خانواده ها به آن علاقه دارند ما کارآفرین آن رشته را فراهم کنیم و به یک نتیجه نهایی و جمع بندی کلی برسیم و امکانات مورد نیاز در اختیار شما قرار گیرد تا شما فعالیت اقتصادی خود را آغاز کنید و محصول نهایی شما به صورت تضمینی خریداری شود و حتی دغدغه فروش محصول تولید شده را نداشته باشید .
بهرام سعیدی رئیس مرکز خدمات اجتماعی و مراقبت بعد از خروج زندان های استان نیز که در جلسه حضور داشت گفت : همه ما ضرب المثل " به جای اینکه ماهی به کسی بدهید بهتر است به او فن ماهی گیری را آموزش دهید " را شنیده ایم ، همیشه یاد گرفتن مهارت و فن می تواند همچون یک سرمایه گران بهاء برای بشر مفید باشد . هر انسانی که به یادگیری مهارت می پردازد و می تواند در کنار آن علاوه بر اخذ مدرک از آن دانش بهره جوید و کسب درآمد کند ، ثروت مادام العمر برای خود و نسل های بعد از خود بر جایی گذاشته است . بیشتر اوقات که افراد جامعه گریبانگیر مشکلات می شوند و راه بیهوده طی کرده اند به دلیل فقدان مهارت لازم در تعامل اجتماعی با محیط پیرامون خود بوده است همانند مهارت بین فردی در تعامل با همسر ، والدین و فرزندان .
زانیار مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان سنندج بیان نمود : از حضور شما سروران گرامی در چنین جلسه پر خیر و برکتی کمال تقدیر و تشکر را دارم ، تلاش مجموعه زندان ها و انجمن های حمایت ، آرامش و امنیت شغلی مددجویان و خانواده های آنان است ، اصلی ترین هدف انجمن حمایت زندانیان سنندج نیز با در اختیار قرار دادن حداکثر توان و امکانات مجموعه بمنظور ایجاد شغل پایدار برای خانواده ها و مددجویان از طریق حرفه آموزی و ایجاد انگیزه برای زندگی بهتر است ، شما ( همسران و فرزندان مددجویان ) وقتی در خانه شغل و حرفه ای داشته باشید و از آن طریق درآمد کسب کنید علاوه بر آنکه دیگر به کمک و یاری فرد یا نهاد های خیریه نیاز نخواهید داشت همچنین در برابر سرپرست خانواده که در حال سپری کردن دوران محکومیت است ، سبب به گردش در آمدن تبلور همت والای انسانی و جبران اشتباهات گذشته و بازگشت وی به دامان جامعه و کانون گرم خانواده خواهد شد . تقاضای ما از خانواده های گرامی شرکت در کارگاه های آموزشی و کلاس های مربوط به اشتغال برای انتخاب مناسب ترین حرفه و هنر منطبق با استعداد و علاقه ای فردی بوده تا هزینه ها و تلاش های مجموعه انجمن در برگزاری چنین دوره هایی به صورت خروجی محور به ثمر نشیند .
در این جلسه و متناسب با صنایع دستی و حرفه های دارای درآمد چهار نفر از کارآفرینان برتر استان در عرصه خیاطی ، فرش بافی ، کیف سازی ، طلا و جواهری سازی دعوت کرده ایم تا صحبت های آنان در جهت دهی به سوالات ذهن شما پیرامون آن شغل و انتخاب درست حرفه و پیشه مدنظر با سرعت بیشتری صورت گیرد و با استعانت از خداوند متعال در هفته های آتی دوره های آموزشی بر حسب ثبت نام از متقاضیان برگزار شود .
بستن *نام و نام خانوادگي * پست الکترونيک * متن پيام |